Blog

Koray preadoptat

Aquest petitet abandonat va aparèixer dins del clavegueram, 4 dies per treure’l, una voluntària l’Estel, cada dia anava varis cops i li portava menjar i de manera frustrant intentava sense ajuda ni de bombers ni de la policia treure’l d’allà, per fi gràcies a la Cristina i al Iván, van parar el trànsit, van poder obrir on estava el gatet i el van rescatar. En aquest vídeo veiem al Koray al poc d’arribar a la casa d’acollida.
Si algú està interessat/da en adoptar al Koray que contacti amb nosaltres via missatge privat de Facebook a Amics i Protectors dels Gats o via mail a gats@amicsiprotectorsdelsgats.org

PREADOPTAT! Aquest petitet abandonat va aparèixer dins del clavegueram, 4 dies per treure'l, una voluntària l'Estel, cada dia anava varis cops i li portava menjar i de manera frustrant intentava sense ajuda ni de bombers ni de la policia treure'l d'allà, per fi gràcies a la Cristina i al Iván, van parar el trànsit, van poder obrir on estava el gatet i el van rescatar. En aquest vídeo veiem al Koray al poc d'arribar a la casa d'acollida.Si algú està interessat/da en adoptar al Koray que contacti amb nosaltres via missatge privat de Facebook a Amics i Protectors dels Gats o via mail a gats@amicsiprotectorsdelsgats.org

Publiée par Amics i Protectors dels Gats sur Vendredi 28 juin 2019

REVETLLA DE SANT JOAN

– Els gats a casa. Assegurem-nos de que no puguin sortir per enlloc, els gats quan tenen por o pànic s’escapen. Cada any es perden molts gats una nit com avui, no costa tant posar mesures, pel seu bé, si l’estimes posa remei.
– Respectem a tots, gaudeix de la festa sense ferir ni maltractar als altres, si hi ha una colònia de gats no tiris petards al costat, ja és una nit prou dura per ells. No callis si veus que algú ho fa, denuncieu.
Que passeu una bona revetlla.
Amics i Protectors dels Gats