Las protectoras estamos desbordadas.

I ahir ens van abandonar un altre petitet. Sense paraules aquest any la d’abandonaments de gats adults i petits, quanta gent inhumana, sense escrúpols ni consciència que no esterilitzen i van regalan gatets com si fossin caramels i els que sobren o no volen al carrer . Les protectores estem desbordades. Adopteu!!
Interessats /es en adoptar al petitet escriviu missatge privat de Facebook a Amics i Protectors dels Gats,via Twitter o instagram, vía mail a gats@amicsiprotectorsdelsgats.org
Y ayer nos abandonaron otro peque. Sin palabras este año la de abandonos de gatos adultos y pequeños, cuanta gente inhumana, sin escrúpulos ni conciencia que no esterilizan, que van regalando gatos como si fueran caramelos y los que sobran o no quieren van a la calle. Las protectoras estamos desbordadas. Adoptar!!!
Interasd@s en adoptar escribir mensaje privado de Facebook, Twitter o instagram a Amics i Protectors dels Gats o via mail a gats@amicsiprotectorsdelsgats.org

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *